Vaša korpa
0 artikla - 0,00 Din.
Vaša korpa je trenutno prazna!
Vaši proizvodi Cena

VITEX CLASSIC BELI 10 lit

5366,00 Din.

Dostupnost: Na stanju

COM_VIRTUEMART_CART_QUANTITY_ME:

Emulzivna boja Vitex vrhunskog kvaliteta, bez premca kada se radi o ekonomičnosti, trajnosti i prikrivanju nesavršenosti površine na koju se nanosi. Jako je jednostavna za upotrebu i daje glatku, potpuno mat površinu. Praktično je bez mirisa što je čini bezopasnom za upotrebu i bezopasnom za prirodnu sredinu. Vinil emulziona boja vrhunskog kvaliteta, za unutrašnju upotrebu, na bazi PVA-VEOVA kopolimera. Ima sjajnu pokrivnost, pokrivnu moć bez premca i izuzetnu otpornost na učestala pranja. Vrlo dobro se razliva i daje ravnu i glatku površinu. Vitex Classic emulziona boja se može nanositi na pravilno pripremljene površine bilo kog materijala. Praktično bez mirisa zato što ne sadrži amonijak.

NIJANSE Dostupno u beloj boji, 11 basic nijansi, 24 pripremljene nijanse i u neograničenom broju nijansi kroz Vitex’s Colorfull sistem za toniranje boja.

EFIKASNOST 15-18 m2/lit

PRIPREMA POVRŠINE Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Acrylic Putty ili Visto Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno premazati nekim od proizvoda : Acrylan Unco Eco, ili Durovit Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, potrebno je prvo premazati sa nekim od proizvoda: 100% Acrylic Primer or Acrylan Unco Eco ili Blanco Eco. Površine sa flekama od nikotina, grafita, kafe ili bilo koje druge vrste potrebno je prvo premazati sa Blanco Eco ili Vitosin.

NANOŠENJE Promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno 10% sa vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i / ili relativne vlažnosti iznad 80%. Boja je suva na dodir nakon 30-60 minuta. Drugi sloj se nanosi na- kon 3-4 sata. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura) Pranje i čišćenje je dozvoljeno tek nakon 3 nedelje za novoofarbane površine sa Vitex Classic. Prati pažljivo sa vodom koristeći meki sunđer. U slučaju jačih mrlja koristiti blagi bezbojni deterdžent ili vodu sa sapunom. Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe sa vodom i ako je potrebno sa sapunom ili deterdžentom.

Kontakt

  • icon
    Adresa : PILOTA MIHAILA PETROVICA 53G, 11090 RAKOVICA-BEOGRAD
  • icon
    Tel 1 : 011/2341-505
    Tel 2 : 063/297-633

ZT Visitor Counter module

0711694
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
1125
1081
9783
13516
41173
38089
711694