PILOTA MIHAILA PETROVICA 53G

11090 RAKOVICA-BEOGRAD

011/2341-505

063/297-633

Pon-pet 7.30-20h
Subota 7.30-16h
Nedelja. 8-12.30h

PERMA WHITE 1L

2.790 рсд

OPIS:

Boja koja dugotrajno sprečava pojavu buđi na zidovima. PERMA WHITE pruža lep , dugotrajan završni premaz. PERMA WHITE je sam sebi podloga. Boja visokih performansi, na lateks – akrilnoj bazi koja pruža efikasnu zaštitu od buđi.

NAMENA I UPOTREBA:

Boja PERMA WHITE je idealna za: stanove, podrume, pekare, mlekare, bolnice, hotele, bazene, proizvodne hale, magacine i sve prostorije u kojima je potrebno prati zidove (kao što su objekti u kojima se proizvode prehrambeni proizvodi).

Za razliku od običnih boja ,PERMA WHITE stvara snažni, izdržljivi, vodoperivi završni sloj koji podnosi vlagu i odbija prljavštinu. Izvrstan za upotrebu na svim unutrašnjim površinama. Može se naneti na zidove ili plafone preko sledećih površina: maltera, glet mase, gipskartona, preko postojeće boje, metala, stakla, drveta … Prianja i na glatke površine bez prethodnog hrapavljenja površine. U većini slučajeva nije neophodna kupovina posebnog prajmera. Nakon uklanjanja postojeće buđi , dva sloja PERMA WHITE će osigurati da bilo koji interijer izgleda svetlo i lepo godinama.

Površina zida (plafona) mora da bude potpuno očišćena od prethodne buđi, bez prljavštine, masti, voska i potpuno suva ali ne samo na dodir već i hemijski – dubinski osušena. Za skidanje postojeće buđi sa zidova najbolje je koristiti blagi rastvor varikine (2 dl varikine na 1 litar vode). Da bi se postigao garantovani efekat protiv buđi neophodno je naneti DVA premaza. Prvi premaz služi kao podloga za drugi , završni sloj.

SUŠENJE:

Brzo se suši. Drugi premaz može da se nanosi već posle dva sata (Optimalna temperatura za rad je između 10 ° C i 32 ° C i relativna vlažnost vazduha manja od 80%.) Ako koristite PERMA-WHITE® u područjima visoke vlažnosti poput kupatila sačekajte najmanje 24 sata pre izlaganja premaza visokoj koncentraciji vlage iz tuša / kade. Puno prianjanje i tvrdoću premaz dobija 7 dana po nanošenju.

POTROŠNJA: 10m2 / L u jednom sloju. Dva sloja su neophodna.

NAPOMENA – Nanošenje bilo kog drugog finalnog premaza preko boje PERMA-WHITE® poništava njenu otpornost na buđ.