PILOTA MIHAILA PETROVICA 53G

11090 RAKOVICA-BEOGRAD

011/2341-505

063/297-633

Pon-pet 7.30-20h
Subota 7.30-16h
Nedelja. 8-12.30h

VISTA 9 lit

3.100 рсд

Emulziona boja za opštu unutrašnju upotrebu sa velikom pokrivnošću i velikom pokrivnom moći. Ekonomsko rešenje, idealno za zidove, plafone, magacine i mesta gde se ne zahteva često pranje. Lako se nanosi, dobro se razliva i formira glatku i ravnu površinu. NIJANSE Dostupno u beloj boji i u velikom broju nijansi kroz Vitex’s Colorfull sistem za toniranje boja.

EFIKASNOST 10-12 m2/lt

PRIPREMA POVRŠINE Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje.Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Acrylic Putty ili Visto.Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno premazati nekim od proizvoda: Acrylan Unco Eco, ili Durovit. Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, potrebno je prvo premazati sa nekim od proizvoda: 100% Acrylic Primer or Acrylan Unco Eco ili Blanco Eco. Površine sa flekama od nikotina, grafita, kafe ili bilo koje druge vrste potrebno je prvo premazati sa Blanco Eco ili Vitosin.

NANOŠENJE Promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno 10-20% sa vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%. Boja je suva na dodir nakon 15-30 minuta. Drugi sloj se nanosi nakon 3-4 sata. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).Pranje i čišćenje je dozvoljeno tek nakon 3 nedelje za novoofarbane površine sa Vista Emulsion Paint. Prati pažljivo sa vodom koristeći meki sunđer. U slučaju jačih mrlja koristiti blagi bezbojni deterdžent ili vodu sa sapunom. Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe sa vodom i ako je potrebno sa sapunom ili deterdžentom.