PILOTA MIHAILA PETROVICA 53G

11090 RAKOVICA-BEOGRAD

011/2341-505

063/297-633

Pon-pet 7.30-20h
Subota 7.30-16h
Nedelja. 8-12.30h

VITEX ACRYLIC BELA 8,82 lit

3.660 рсд

Akrilna emuziona boja za spoljnu upotrebu na bazi akrilne kopolomerne smole. Obezbeđuje odličnu pokrivnost i veliku pokrivnu moć. Laka je za nanošenje, odlično se razliva i formira glatku i ravnu površinu. Ima odličan odnos cene i kvaliteta, pogodna za profesionalne korisnike.

NIJANSE Dostupno u beloj boji i u neograničenom broju nijansi kroz Vitex’s Colorfull sistem za toniranje boja.

EFIKASNOST 10-12m2/lit

PRIPREMA POVRŠINE Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Acrylic Putty. Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno premazati nekim od proizvoda: Acrylan Unco Eco, Durovit ili Vitosin. Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, potrebno je prvo premazati sa nekim od proizvoda: Acrylan Unco Eco ili Durovit.

NANOŠENJE Promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno do 10% sa vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 70%. Izbegavati nanošenje kada se kiša ili mraz očekuju u narednih 48 časova. Boja je suva na dodir nakon 15-30 minuta. Drugi sloj se nanosi nakon 3-4 sata. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura). Pranje i čišćenje je dozvoljeno tek nakon 3 nedelje za novoofarbane površine sa Vito Acrylic Paint. Prati pažljivo sa vodom koristeći meki sunđer. U slučaju jačih mrlja koristiti blagi bezbojni deterdžent ili vodu sa sapunom. Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe sa vodom i ako je potrebno sa sapunom ili deterdžentom.