PILOTA MIHAILA PETROVICA 53G

11090 RAKOVICA-BEOGRAD

011/2341-505

063/297-633

Pon-pet 7.30-20h
Subota 7.30-16h
Nedelja. 8-12.30h

VITO ECO BELA 9 lit

3.260 рсд

Ekološka emulziona boja za opštu upotrebu u enterijeru. Poseduje odličnu pokrivnost i veliku pokrivnu moć. Ima vrlo dobro razlivanje i pravi glatku i ravnu površinu. Bez mirisa je za vreme nanošenja jer je bez amonijaka i drugih opasnih supstanci kao što su aromatični ugljovodonici, slobodni formaldehid, teški metali ili alkilfenoletoksilati. Sertifikovan je u skladu sa kriterijumima Evropske Unije za Eko Label (EUEB).

NIJANSE Dostupno u beloj boji i u neograničenom broju nijansi kroz Vitex’s Colorfull sistem za toniranje boja.

EFIKASNOST 11-13m2/lit

PRIPREMA POVRŠINE Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Acrylic Putty ili Visto Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno premazati sa Acrylan Unco Eco Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, potrebno je prvo premazati sa nekim od proizvoda: Acrylan Unco Eco ili Blanco Eco. Površine sa flekama od nikotina, grafita, kafe ili bilo koje druge vrste potrebno je prvo premazati sa Blanco Eco. Za tamnije nijanse (srednja baza) porvo naneti jedan premaz Blanco Eco, blago toniran u nijansi finalnog premaza.

NANOŠENJE Promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno 10% sa vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i / ili relativne vlažnosti iznad 80%. Boja je suva na dodir nakon 15-30 minuta. Drugi sloj se nanosi nakon 3-4 sata. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura). Pranje i čišćenje je dozvoljeno tek nakon 3 nedelje za novoofarbane površine sa Vito Eco. Prati pažljivo sa vodom koristeći meki sunđer. U slučaju jačih mrlja koristiti blagi bezbojni deterdžent ili vodu sa sapunom. Nakon primene kantu hermetički zatvoriti I skladištiti na temperaturama između 5°C i 35°C. Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe sa vodom i ako je potrebno sa sapunom ili deterdžentom. Ne odlagati tečni otpad u vodotokove. Neiskorišćena boja zahteva posebno rukovanje za bezbedno deponovanje. Odlaganje otpada u skladu sa lokalnim propisima.