PILOTA MIHAILA PETROVICA 53G

11090 RAKOVICA-BEOGRAD

011/2341-505

063/297-633

Pon-pet 7.30-20h
Subota 7.30-16h
Nedelja. 8-12.30h

VITEX PRE COLOR 3 lit

2.170 рсд

OPIS:

Beli akrilni prajmer nove tehnologije na vodenoj bazi, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu koji se može tonirati kroz Corlorfull Color sistem Vitex i tako povećava pokrivnu moć a time smanjuje potreban broj završnih premaza. Ovim se proizvodom postiže idealna ravnoteža između apsorpcije i difuzije svetlosti, a sve u cilju da se dobije na najbrži način najpribližnija željena nijansa finalne boje. Boji se u tri varijantežutoj, crvenoj i sivoj, sve u zavisnosti od završne nijanse i na osnovu širine raspona nijansi finalne boje, a u cilju svođenja na minimum broja premaza za nijanse koje su dobijene iz bezbojne baze. Takođe se boji i za finalne nijanse koje se prave od medium i bele baze za dobijanje dodatne pokrivenosti. Odlično pokriva radnu površinu, lako se nanosi, brzo se suši, visoko je efikasan i predstavlja adekvatan podsloj za sve boje rastvorljive u vodi. Poboljšava izgled radne površine, njenu pokrivenost, te prionljivost i otpornost finalne boje. Skoro je bez mirisa kod upotrebe iz razloga što ne sadrži amonijak, niti druge rizične materije kao što su aromatični ugljovodonici, slobodni formaldehid, teški metali i jedinjenja alkil fenol etoksilata.

NIJANSE: Dostupna kao bela. Može se tonirati kroz VITEX COLOURFULL sistem.

EFIKASNOST: 10-12 m2/lit

PRIPREMA POVRŠINE:

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, smole i starih lakova i dobro ošmirglana. Koristiti ACRYLIC PUTTY za popunjavanje rupa. Nove površine od maltera, betona, gips kartona itd potrebno je prvo prešmirglati sa odgovarajućom šmirglom i zatim prefarbati sa PRECOLOR PRIMER.

NANOŠENJE:

Promešati dobro pre upotrebe. Nanositi četkom, valjkom ili prskanjem bez vazduha razređeno sa 5-10% vode. Ne nanositi na temperaturi ispod 5oC, i iznad 35oC i/ili relativne vlažnosti iznad 80%. Suv je na dodir nakon 30-60 minuta, i može se bojiti nakon 3-4 sata sa VITEX emulzionim ili akrilnim bojama. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura). Nakon nanošenja ostatak boje hermetički zatvoriti i čuvati na temperaturi između 5oC i 35oC za buduću upotrebu. Alat mora biti očišćen odmah nakon rada sa vodom i ako je potrebno sa sapunom i deterdžentom. Ne dozvoliti da se tečni otpad izlije u vodotokove. Neiskorišćena boja zahteva posebno rukovanje i odlaganje u skladu sa zakonskim propisima. BEZBEDNOSNI SAVETI Pročitati etiketu pre upotrebe.